Håndsprit-gel - tre forskellig trørrelser

NORTH BY HEARTS fantastiske økologiske håndsprit-gel, der er perfekt til at holde dine hænder rene og friske.

Vores håndsprit-gel indeholder en effektiv blanding af 70% sprit og økologiske ingredienser, der sikrer en grundig og skånsom rengøring af dine hænder.

Håndsprit, lavendel, pebermynte - NORTH BY HEART

Soap - Hand & Body

Vores økologiske lindeblomstekstrakt er specielt designet til at nære og blødgøre din hud. Den beroligende effekt af vores økologiske havreekstrakt lindrer irriteret og kløende hud, samtidig med at den har antiinflammatoriske og antibakterielle egenskaber. Hvedeprotein bidrager til en blødgørende konsistens, der efterlader din hud glat og velplejet.

Vi har også inkluderet økologisk glycerin og aloe vera i vores sæber for at tilføre masser af fugt til din hud. Aloe vera har desuden en beroligende virkning, der hjælper med at lindre og afbalancere din hud. Duften af vores sæber er delikat og indbydende med noter af frisk nordisk havbrise og subtile undertoner af hvid bark.

SOAP - Hand & Body

Bambus Tandbørste

Vores økologiske bambus tandbørste er ikke kun miljøvenlig, men også bionedbrydelig. Efter brug kan du nemt fjerne børstehovedet og sortere det som restaffald. Resten af tandbørsten, der er lavet af bambus, kan komposteres.

Bambus Tandbørste

ØKOLOGISK OG NATURLIG SHAMPOO

Naturlig og økologisk shampoo til den daglig brug, og til hele familien.

Bionedbrydelige ingredienser. 99,4% naturlig og 65% økologisk.
Sulfatfri (SLS og SLES)

BAMBUS HÅRBØRSTE

Hårbørsten rengør håret, stimulerer hovedbunden og øger blodcirkulationen til hårrødderne.

Børstehovedets sammensætning fordeler hovedbundens naturlige, plejende olie i hårets længde, og bibeholder hårets styrke og smidighed. Nylon-pindene masserer hovedbunden, og virker som en peeling på huden.

De længere nylon pindene sikrer at børsten når dypere i hovedbunden og giver en hovedbunds massage. Blodet cirkulerer til hårsækken og nærer hårroden som fremmer hårets vækst.

Historien om det lille agern - Egetræet

Historien om Egetræet. En sød og lærerig børnebog, der handler om det lille Agern, og om, hvad man kan komme ud for her i livet. Bogen indeholder også sider, som børnene selv kan farvelægge.