OM OS

En drøm, er gået i opfyldelse. Og den har været længe undervejs. Kvalitet, bæredygtighed og gode fortællinger, har altid haft min store interesse, og er en væsentlig del af alt jeg beskæftiger mig med.

I en lang periode, hvor Covid19 har medført mange udfordringer og nye vaner, synes jeg der har manglet interessante alternativer til de mest gængse produkter, der nu med stigende hyppighed anvendes for at sikre god og plejende hygiejne.
Midt i sommeren 2020, møder jeg den sødeste ildsjæl, der spørger om jeg vil anvende hendes egenudviklede produkter. De er økologiske, naturlige og ikke mindst lokale. Lige i min ånd. Det skal jeg selvfølgelig prøve.

Efter noget tid har vores passion og energi udmøntet sig i et inspirerende  samarbejde, hvor vi i fællesskab udvikler håndsprit baseret på bio-alkohol tilsat økologiske ingredienser, og økologiske og naturlige sæber og lotions tilsat æteriske dufte. NORTH by HEART er en realitet.

Det er vigtigt for os at kunne levere et fantastisk produkt, som vi alle i disse tider er afhængige af – til den bedste pris.

Vores mål er, at vi prismæssigt skal kunne konkurrere med ikke-økologiske produkter, så du vælger North by Heart i stedet for mindre miljørigtige produkter. Til gavn for samfundet, naturen og dermed os alle. Nu og i fremtiden.

Vores logo, et agern, med den buttede og kraftfulde form, er for os en fin illustration af alt det bedste i en ny begyndelse. En lille vidunderlig skabning der kan vokse sig stor og stærk.

North by Heart vil med fokus på bæredygtighed, genanvendelighed, omtanke og sund fornuft, bidrage til ansvarsfuldt at varetage naturen og jordens ressourcer.

Du er velkommen til at  kontakte os på mail til info@northbyheart.com eller ring eller skriv en SMS på +45 8175 0011.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

 

 

 

Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.
Follow and socialize with us